Védjük meg Budapestet – Karácsony Gergely életre hívta az első Budapesti Lakógyűlést

2023.04.21.

Elég az emberek, a budapestiek semmibevételéből! Karácsony Gergely, a Párbeszéd – ZÖLDEK főpolgármestere bejelentette, hogy lakógyűlés keretein belül kéri ki a budapestiek véleményét a város jövőjéről.

A Budapesti Lakógyűlés májusban kezdődik, és június 11-ig tart. A budapestiek négy kérdésben tudják majd kinyilvánítani a véleményüket, amelyek részben a kormány Budapest-ellenes politikájáról, részben pedig a Lánchídról fog szólni.

Budapest jövőjének megvédése a városvezetés kötelessége, de nem lehet csak a városvezetés ügye. Mert ez a budapestiek ügye. Minden budapestié. Megtaláltuk azt az eszközt, amelyen keresztül minden budapestinek lehetősége lesz kiállni a városért, lehetősége lesz érdemben formálni Budapest jövőjét ” – írja Karácsony Gergely a Facebook oldalán.

A Lakógyűlésen minden 14 év feletti, állandó budapesti lakcímmel rendelkező lakos szavazhat. Elég abból, hogy a kormány azért bünteti a budapestieket, mert ellenzéki városvezetést választottak!

Formáljuk együtt Budapest jövőjét! Keresd fel a Budapesti Lakógyűlés oldalát!

Karácsony Gergely korábban részletesen elmondta, milyen megszorításokat alkalmaz a kormány a budapestiek ellen. Nézd meg a videót:

Kövess minket: