Kapcsolódj

A Párbeszéd egy olyan országot szeretne építeni, ahol nincs első- és másodrangú állampolgár, hanem ahol MINDENKI SZÁMÍT! Ezért harcolunk a társadalmi igazságosságért, a demokráciáért, egy zöldebb, egészségesebb, és élhetőbb világért. Ha Te is egy ilyen országot, ilyen világot szeretnél, akkor ismerd meg hogyan támogathatod munkánkat.

Légy képben!

Ha nem csak a sajtóból akarsz értesülni a történésekről, ha elsőként akarod tudni mit, hol, mikor, és miért, iratkozz fel hírlevelünkre!

https://parbeszed.hu/legy-kepben/

Támogass minket!

Ha szeretnéd, hogy a kormány propaganda-háborúja és médiauralma ellenére a Párbeszéd üzenetei eljussanak az emberekhez, hogy minél többen megtudhassák: van alternatíva, van kiút, van egy másik Magyarország, akkor támogasd a Párbeszédet.

https://tamogasdaparbeszedet.hu/

Csatlakozz!

Olyan szövetségeseket keresünk, akik vállalják, hogy óriási ellenszélben is dolgoznak közös álmunkért, az igazságosabb, szolidárisabb, fenntarthatóbb hazáért, mindannyiunk Magyarországáért! Csatlakozz hozzánk, legyél te is ott velünk a kopogtatásokon, a kitelepüléseken, a fórumokon, építsünk együtt erős helyi közösségeket!

https://parbeszed.hu/csatlakozz-hozzank/

Kövess minket: