Váradiné Naszályi Márta: Legyen kulturált a kampány!

2024.05.06.

Váradiné Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere (Párbeszéd – ZÖLDEK) Facebook-bejegyzésben állt ki a kulturált kampány mellett.

A bejegyzés alább olvasható.

A kampány mindenkinek megterhelő időszak – a környékünk tele van a jelöltek plakátjaival, amiket aztán ki-ki vérmérséklete szerint “díszít ki”. Ez csak az egyik oldala a dolognak: a propaganda-média tele van hazugságokkal és csak önti a nyakunkba a mocskot, gerjeszti az indulatokat.

De minden mocskolódás, minden lejárató kampány ellenére van miből erőt meríteni: Önökből! El nem tudom mondani, hogy milyen sokat jelent az a rengeteg kedves szó, “hajrá!” felkiáltás, amit nap mint nap kapok a budaváriaktól. És ami ennél is több: elképesztően megtisztelőnek érzem, hogy nemcsak a helyi ellenzéki erők tagjai, aktivistái, de számos lokálpatrióta civil csatlakozott a csapatomhoz, amellyel azért dolgozunk, hogy továbbra is jó úton tartsuk az I. kerületet! Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt években – minden gáncsoskodás ellenére – sikerült bizonyítanunk!

Együtt az Egyért!

A kampány elején arra kértem az aktivistáinkat, hogy akármit is művel az ellenoldal, mi kulturáltan kampányoljunk, ne rongáljunk. Minden indulatot megértve arra kérek mindenkit, aki segíteni akarja a kampányunkat: ne a plakátokat letépkedve, kiszínezve, felmatricázva próbáljon előnyhöz juttatni, inkább támogassa a kampányunkat, vigyen szórólapot, ossza meg a posztjainkat a Facebookon, beszéljen az ismerőseivel arról, hogy miért becsül minket vagy csak szóljon egy-két jó szót a csapatunk tagjaihoz, mert ez is erőt ad ebben a kemény munkában!

És ami a legfontosabb: a választás nem az utcai plakátharcban dől el, hanem a választófülkékben. Aki azt akarja, hogy folytassuk a tisztességes munkát, hogy az I. kerület egyre zöldebb legyen, támogató és közösségi, az szavazzon ránk június 9-én és bíztassa erre az ismerőseit is!

Kövess minket: