Szabó Tímea: Segítünk az óbudai időseknek és családoknak karácsonykor megajándékozni gyerekeiket, unokáikat!

2023.12.11.

A tavalyi programhoz hasonlóan idén is szeretnénk felajánlani, hogy aki jelentkezik hozzánk, annak 1-1 kisgyereknek való ajándékot adunk, amelyet ő maga betehet a karácsonyfa alá.

Újra itt az advent, ami sokaknak különösen boldog időszak tele várakozással, a szeretteikkel töltött meghitt pillanatokkal. De az idei áremelkedések miatt sokan vannak köztünk olyanok, akiket szorongással töltenek el a decemberi napok: mivel ajándékozzák meg szeretteiket, ha ők maguk is alig élnek meg a havi juttatásukból? Mindenki szeretné legalább valami aprósággal meglepni a gyerekeit, unokáit.

Ebben a helyzetben szeretnénk mi, ha kicsit is, de segíteni. Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjeként nem nézhetem tétlenül, hogy önhibájukon kívül családok szenvedjenek.

A tavalyi programhoz hasonlóan idén is szeretnénk felajánlani, hogy aki jelentkezik hozzánk, annak 1-1 kisgyereknek való ajándékot adunk, amelyet ő maga betehet a karácsonyfa alá. 2 és 12 éves kor között tudunk gyermekenként egy ajándékot biztosítani, amelyet személyesen lehet átvenni óbudai irodánkban.

Jelentkezni a parbeszed.obuda@gmail.com e-mail-címen vagy a 06 30 415 4837-es telefonszámon lehet. Kérem, jelezzék a gyermek életkorát, nemét, és hogy mivel szeret játszani vagy foglalkozni. Ez alapján mi kiválasztunk egy minőségi játékot, könyvet vagy ruhát. Minden gyerek számára 1 darab ajándékot tudunk biztosítani.

Válaszlevelünkben el fogjuk mondani, hogy a leírás alapján milyen lehetőséget tudunk ajánlani, illetve hogy mikor és hol lehet az ajándékot átvenni. Akadályoztatás esetén akár el is visszük a meglepetést személyesen.

Jelentkezni december 15., péntekig lehet, az ajándékot pedig december 18-án tudjuk átadni.

Kövess minket: