Barabás Richárd és a Párbeszéd – ZÖLDEK aktivistái Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvénye előtt akcióztak

2024.04.18.

Barabás Richárd szerint Szentkirályi Alexandra kizárólag a Fideszt akarja kiszolgálni, és az egyetlen célja, hogy visszaadja a Fidesznek Budapestet.

Barabás Richárd, a Párbeszéd – ZÖLDEK társelnöke a párt aktivistáival élő Facebook-videóban jelentkezett a Bálna elől, Szentkirályi Alexandra kampánynyitója előtt, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltjével kapcsolatos visszásságokra hívja fel a fideszesek figyelmét.

Barabás Richárd szerint Szentkirályi Alexandrának Budapest számára nem ajánlata, hanem kizárólag hadüzenete van. Szerinte pontosan lehet tudni, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz „B” jelöltje, hiszen a párt másik jelöltje Vitézy Dávid, aki „szakmai máz” mögé bújva próbálja megtéveszteni a budapestieket.
A Párbeszéd – ZÖLDEK társelnöke kiemelte: mindketten hatalmas károkat okoztak már Budapestnek. Szentkirályi a metrókocsik beszerzésével gazdagította családját, míg Vitézy Dávid csak az e-jegyrendszer be nem vezetésével okozott körülbelül 7,5 milliárdos kárt okozott Budapestnek.

Barabás Richárd szerint a Fidesz ki akarja venni a szakrendelőket az önkormányzatok kezéből, és családokat akar az utcára tenni. A társelnök hangsúlyozta, hogy Szentkirályi Alexandra kizárólag a Fideszt akarja kiszolgálni, és az egyetlen célja, hogy visszaadja a Fidesznek Budapestet. A budapestieket azonban nem lehet megtéveszteni a társelnök szerint, mert ők pontosan tudják, hogy teljesen mindegy, melyik fideszes államtitkár milyen szakmai mázba próbálja önteni a politikai propagandát, valójában pontosan tudható: Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid is a Fidesz embere.

Zárszóként emlékeztetett arra, mennyire küzdött a Fidesz azért, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ne tudjon 300 millió forint európai uniós támogatást szerezni a budapestieknek – szerencsére ezzel egyáltalán nem jártak sikerrel.

Barabás Richárd gratulált „Szentkirályi Alexandra nagyszerűen sikerült kampányindítójához”, majd reményét fejezte ki, hogy ugyanilyen lendülettel fogja folytatni a következő hónapokban is.

A videó itt visszanézhető.

Kövess minket: