Plusz 5 év Budapestnek – Karácsony Gergely programja

2024.04.22.

Budapest nekünk otthon, közösség, kötődés, szenvedély, kaland, álmok, vágyak, szerelmek és csalódások. Nekünk Budapest az élet. És ezért a mi ajánlatunk Budapestnek nem lehet szűklátókörű, nem szólhat másról, nem szólhat kevesebbről, csakis az életről. Jövőt adunk Budapestnek – írja Karácsony Gergely főpolgármester.

Közös polgármesterjelöltet mutatott be Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület

2024.03.22.

Gariscsák Erzsébet személyében közös polgármesterjelöltet mutatott be pénteki sajtótájékoztatóján, Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület. A pártok képviselői kifejezték egyetértésüket abban, hogy Gariscsák Erzsébet korábbi cégvezetési tapasztalatának, együttműködési készségének és politikai rátermettségének köszönhetően a legalkalmasabb polgármesterjelölt Fóton.

Erős zöld és civil képviselet a választásokon – Karácsony Gergely és dr. Jávor Benedek ismét a Párbeszéd – ZÖLDEK elnökségében

2024.01.20.

Kongresszust tartott a Párbeszéd – ZÖLDEK: a delegáltak – többek között – döntöttek az európai parlamenti listáról, valamint a két korábban lemondott elnökségi tag pótlásáról. A szavazások eredményeként erős, zöld, civilekből és aktivistákból álló EP-lista jött létre dr. Jávor Benedekkel az élen, aki Karácsony Gergely főpolgármesterrel együtt újra bekerült a párt elnökségébe.